Wie ben ik?

Graag stel ik mij voor.

Mijn naam is Renée en geuren waren voor mij altijd al erg belangrijk. Toen ik in 2019 de kans kreeg een salon met winkel te openen in het pittoreske Bredevoort, was Geur Atelier Smell It geboren. Ik ben toen begonnen met het verkopen van een kleine collectie WoodWick geurkaarsen en ik kan met trots zeggen dat wij ons inmiddels het grootste WoodWick en Yankee Candle geurkaarsen verkooppunt van de Achterhoek mogen noemen! 

Het is bekend dat geuren zorgen voor een vertrouwde omgeving sfeer en mede doordat ik echt een geurenmens ben brandde ik altijd geurkaarsen of gebruikte ik geurstokjes.

De Millefiori lijn bestaat vooral uit geurstokjes, oliën en geurkaarsen, waarvan de oliën gebruikt worden met de geur diffuser welke wij ook verkopen.

Zin om eens rond te komen snuffelen in ons assortiment? Breng dan eens een bezoekje aan de Prinsenstraat 8 te Bredevoort!


Het kan voorkomen dat we in de salon bezig zijn met een behandeling, waarbij wij natuurlijk altijd bereid zijn u te informeren over de bijzonderheden van de merken.Een kaars van WoodWick kopen via onze webshop

Kunt u niet wachten om uw huis sfeer te geven met één (of meerdere) van onze hoogwaardige vegan geurkaarsen? Bestel uw WoodWick kaars dan nu online via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd en vanaf €‬‪100 betaalt u geen verzendkosten! Vragen over een product of bestelling? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@luxxbeauty.nl of kom langs in onze winkel in Bredevoort (Gelderland)!Luxx Beauty

Bekijk onze beauty website.