Retour:

 Retourzendingen

  • Is het artikel wat je hebt besteld toch niet helemaal wat je  ervan verwacht hebt? Wat jammer!

LET OP: Retour sturen is geheel op eigen kosten. 

Je kunt dan binnen 7 dagen wat je retour wilt sturen voldoende gefrankeerd zenden aan Smell It
Tav retouren
* Prinsenstraat 8
* 7126AX Bredevoort Nederland.

  • Vermeld duidelijk in je retourzending je ordernummer en je adres gegevens.

Je kunt alleen artikelen terugsturen in de originele ongeopende verpakking en geurzakjes alleen als de folieverpakking er nog omheen zit.
Wij bevestigen altijd per mail aan je dat we de retourzending ontvangen hebben. Het aankoopbedrag  wordt dan z.s.m maar uiterlijk binnen 8 werkdagen terug gestort.
Vanzelfsprekend nemen wij alleen artikelen terug die onbeschadigd en niet gebruikt zijn.
Retoursmeldingen die later als 1 week bij ons binnenkomen kunnen we helaas niet meer aannemen. Ongefrankeerde retouren of niet aangemelde retouren ook niet.

  • Je bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kun je  dit binnen 5 dagen melden per e-mail of whats app aan Smell It, onder vermelding van het en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Smell It, zal het artikel vervangen of uw betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen. Mocht je een artikel missen in je bestelling dien je dit ook binnen 5 dagen te melden ook dan zal Smell It het artikel alsnog opsturen of de betaling van het gemiste artikel ongedaan maken. Geur voor je huis kan hiervoor foto s etc aanvragen.


  • In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt. Smell It, zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Smell It neemt in dit geval de retour  verzendkosten voor haar rekening.


  • Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen:

• Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

  • Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, die ook werd gebruikt om de bestelling te betalen. En wanneer het pakket onbeschadigd aankomt. ( mits het goed verpakt was) 


  •  Retourzendingen die niet via de retoursprocedure worden terug gestuurd worden niet geaccepteerd.


  • Pakketten die zonder overleg vooraf geweigerd worden aan de deur, worden als retour behandelt omdat Smell It ook belast wordt voor de kosten van de terugzending.